S.C. ALI TRANS COM S.R.L.


Go to content

Bine ati venit !

SC ALI TRANS COM SRL

societate cu capital privat, destinata transportului intern si international de calatori, cu o experienta de peste 18 ani in domeniul transportului intern si international de persoane. Dispunem de un parc auto format din autocare de diverse tipuri si capacitati, in permanenta utilate modern, autogara proprie, soferi cu multa experienta, dispecerat auto, coordonatori de transport profesionisti.

SEDIUL CENTRAL


Strada Locomotivei nr. 2-4 CalarasiTelefon / Fax:

0242 318037

0242 315392
Email: and@alitrans.ro

Datorita imbunatatirii continue a calitatii serviciilor oferite, peste 1.130.000 de persoane ne prefera anual pentru a calatori pe diverse destinatii, inclusiv pe traseele locale agreate in Judetul Calarasi.

PROGRAMARI I.T.P.
0242 311552


Datorita dorintei de perfectionare si a investiilor continue, societatea noastra si-a largit obiectul de activitate, ajungand azi sa detina un parc modern de peste 20 de autovehicule moderne destinate transportului local, un parc de peste 40 autoturisme in regim taxi, microbuze, autocare, precum si TIR-uri destinate transportului de marfa.

DISPECERAT TAXI
0242 312191


Toate acestea ne permit sa ajungem intotdeauna la timp si in deplina siguranta.
Va oferim transport la preturi avantajoase si personalizate in functie de nevoile dumneavoastra in conditii de maxima siguranta si confort.


Back to content | Back to main menu